Speiderskjorter

Heisann!

Tenkte at vi her kunne lage en tråd der man kunne legge inn speiderskjorter man har til overs, og eventuelt vil selge/gi bort til andre speidere. Det er jo en del av naturens gang, at speiderne vokser ut av skjortene sine, derfor gir vi dette tilbudet.

Du må registrere deg for å legge inn innlegg, har du problemer med det, send en epost til gruppeleder@tynsetspeiderne.no, og oppgi epostadressen du vil ha brukeren tilsendt på.

Om man ikke får tak i brukte skjorter, er her link til Speiderbutikken, som tar deg direkte til speiderskjortene. Pr. i dag, finnes det noen av den gamle modellen tilgjengelig, og dette er helt greit å bruke! Bare vær påpasselig at man bruker målene til den riktige modellen, siden den nye, og den gamle modellen er forskjellige i størrelsene.

En annen link som kan være interessant, er hvor merkene skal være.

Én kommentar til “Speiderskjorter”

Legg igjen en kommentar